Bedrijfsopvolging Hospitality 2017-11-13T14:23:54+00:00

YOUR WAY OUT

Bedrijfsopvolging of Bedrijfsovername


U vindt het tijd om uw onderneming te verkopen. In menig opzicht een ingrijpende en vaak ook emotioneel geladen beslissing. Maar wat is uw vertrekpunt en hoe start u in dit complexe traject?

Bedrijfsopvolging

Samen met u bekijken we de wegen die u kunt bewandelen. Daarbij gaan we niet op voorhand uit van een rechttoe-rechtaan bedrijfsoverdracht als enige optie. Natuurlijk, soms ís verkoop gewoon de beste en enige oplossing, maar het kan vanuit financieel oogpunt verstandig zijn ook te zoeken naar de minder in het oog springende paden die tot onverwachte en aantrekkelijke vergezichten kunnen leiden. Heeft u bijvoorbeeld al eens aan de mogelijkheid van herontwikkeling/herbestemming van uw (horeca) vastgoed gedacht? Aan de meerwaarde die u dit kan opleveren? De WAY-Exitstudy geeft u tegen een vast tarief van € 2.500,- (excl. btw) snel inzicht in uw mogelijkheden.  

Wij brengen de opties in kaart en begeleiden en adviseren u gedurende het hele proces. Wij zorgen dat de juiste stappen op het juiste moment worden gezet en dat u overzicht houdt. Via ons uitgebreide netwerk brengen we u in contact met geschikte overnamekandidaten en/of partijen voor een alternatieve oplossing. Kortom: wij zijn de routeplanner op uw weg naar een andere toekomst.

‘Neem de volgende afslag!’

contact
YOUR WAY IN 085 065 61 28
Verzenden