Buienradar, baarden en hoteldaken

Buienradar, baarden en hoteldaken

Reuze handig die buienradar. Hoewel je er de regen niet mee tegenhoudt, is het in ieder geval mogelijk om je voor te bereiden op wat komen gaat. Zoals je ook maar beter de files en geplande wegwerkzaamheden kunt checken, voordat je welgemoed van A naar Beter denkt te kunnen rijden.

Kortom: regeren is vooruitzien. Vooruitzien vergt een scherpe blik, regeren vereist de mogelijkheden  om beleid bij te stellen: in termen van tijd, aandacht en visie. Dat geldt zowel voor  de scheermesjesfabrikant die zich geconfronteerd ziet met een groeiend oerwoud aan hipster- en houthakkersbaarden, als voor de kleinere hotelier in een woud vol voordeelketens en vernieuwende overnachtingsconcepten.

Een Piet Paulusma voor het hotelwezen is er niet. Daarvoor is de economische conjunctuur misschien ook te complex, net als de invloeden van weer en verkeer op ons reisgedrag. Desondanks kan het voor de kleinere hotelier goed zijn om te onderzoeken waar in mindere tijden de continuïteit het eerst in gevaar komt en wat dan wijsheid is. Wordt het (doorgaans te laat) ‘reageren’ of daadwerkelijk ‘regeren’?  Zonder A is Beter, zeggen wij.

Je moet het dak repareren als de zon schijnt. Om die reden kan het zinvol zijn juist nu – als de regen nog niet met bakken uit de lucht valt  en de meeste wegen nog niet geblokkeerd zijn – inzicht te krijgen in de potentiële toekomstige pijnpunten én in oplossingsrichtingen.  Die oplossing kan bijvoorbeeld liggen in het bijstellen van de kapitaalstructuur, maar evengoed in het aanpassen van het exploitatiemodel of een andere manier van bedrijfsvoering. WAY Hotel Redevelopers kan daarin een rol vervullen. Vanuit een gedegen kennis en ervaring binnen de hospitality-branche, zowel in praktische als operationele zin, maar ook  als gesprekspartner en  waar wenselijk samen met de bank. We komen  graag eens doorpraten over uw positie op de buienradar.  Een afspraak is zo gemaakt.

Zie het als een mogelijkheid de paraplubak goed gevuld naast de buitendeur te hebben staan.
En dan: a WAY to go!  In het beste geval singing in the rain!

Bel ons gerust voor een afspraak.  +31 85 065 61 28

WAY to play

Juist een wat meer inhoudelijke en verrassend frisse blik op deze materie kan van cruciaal belang zijn, zowel bij de bepaling van de randvoorwaarden als in de onderhandelingspositie en tijdens gesprekken met betrokkenen. WAY heeft daarvoor de kennis en expertise in huis.

Dus wat doen we? Gewoon eens rustig samen de opties bekijken of wachten op een ‘vergissing van de bank in uw voordeel’?

Wij zeggen: pak die kanskaart en maak die afspraak. Wij komen – vanuit onze eigen kennis en ervaring – graag eens doorpraten over deze complexe, maar zeer boeiende materie. Een afspraak is zo gemaakt.

a new way ahead

Het is in ieder geval zaak te anticiperen op de problemen onder deze groep hoteliers voor wie een uiteindelijk faillissement niet ondenkbaar is. En om hen te helpen naar wegen te zoeken om uit de impasse te raken. Reële wegen. WAY Hotel Redevelopers kan daarin een rol vervullen. Als gesprekspartner, maar evenzeer als ‘linking pin’ tussen partijen en uiteraard in praktische en operationele zin. Vanuit een gedegen kennis en ervaring binnen de hospitality-branche.

Interesse voor een goed gesprek bij een kop koffie in de provincie?
Neem dan vooral contact op.

Contact

Etienne J.A. Verkerk

Etienne J. A. Verkerk
+31 (0)6 535 899 51

Eric H. van Nieuwenhuizen

Eric H. van Nieuwenhuizen
+31 (0)6 549 549 04

Aanbevolen artikelen

De kleine zelfstandige hotelier. Blijven of koffers pakken? Deel II
‘Kijk en vergelijk!’ klinkt het. In een oogwenk staan er talloze aanbiedingen voor een hotelovernachting, een weekend weg of een korte vakantie op het scherm. ‘Alleen voor jou de beste deals!’ en ‘Reageer snel! Laatste twee kamers beschikbaar!’
Het wordt steeds eenvoudiger om thuis, vanachter de keukentafel, een hotel te boeken. Waar ook ter wereld. ‘Kies. Click. En weg!’ Ideaal, zo lijkt het. Maar soms begint er iets te wringen…

> Lees meer

2019-09-05T12:52:46+00:00 5 september 2019|Nieuws|
YOUR WAY IN 085 065 61 28
Verzenden