Lancering WAY Hotel Redevelopers

Persbericht

15 juni 2017

Nieuwe wegen voor de zelfstandige hoteliers

Dit voorjaar is WAY Hotel Redevelopers gestart.

WAY Hotel Redevelopers is er voor zelfstandige ondernemers in de hospitality branche die – mede ingegeven door de snelle veranderingen in deze uiterst competitieve bedrijfstak – zoeken naar nieuwe wegen voor hun organisatie. Wegen die leiden naar verbeteringen in de bedrijfsvoering en continuïteit, wegen naar (her)financiering, verkoop en/of herontwikkeling van vastgoed.

Met name de middelgrote, zelfstandige hoteliers buiten de grote toeristische trekpleisters moeten in de huidige tijd alle zeilen bij zetten in de strijd om hun bestaansrecht. Een ontwikkeling die vraagt om gerichte en deskundige begeleiding, frisse ideeën en veelal een (tijdelijke) kapitaalinjectie.

WAY is er voor advies op maat, hands on-ondersteuning op velerlei gebied waaronder herstructurering, bedrijfswaardering, herziening ondernemingsplannen, financiering, verkoop en zorgvuldige implementatie van de noodzakelijk geachte veranderingen.

Wie

WAY Hotel Redevelopers is ontstaan door een krachtenbundeling van vier zelfstandige en enthousiaste professionals met wortels in de (internationale) hotelbranche en een gezamenlijke expertise op het gebied van hotelmanagement, strategisch/financieel advies, veranderprocessen, overname en vastgoed(her)ontwikkeling. WAY beschikt over een uitgebreid netwerk van partners met voor deze specifieke branche relevante kennis en ervaring en is oprecht betrokken bij de toekomst van zelfstandige hoteliers.

Kenmerkend: WAY neemt geen opdrachten aan die meer kosten dan ze voor de betreffende hotelier/ondernemer opleveren, gaat uit van korte looptijd (maximaal 1 jaar) en hanteert een resultaatsafhankelijke beloning.

Verdere informatie:

www.way-hotelredevelopers.com

Contact
Voor informatie/achtergronden/interviews, neem contact op met:

Etienne J.A. Verkerk
+31 6 535 899 51
verkerk@way-hotelredevelopers.com

Eric H. van Nieuwenhuizen
+31 654954904
vannieuwenhuizen@way-hotelredevelopers.com

2017-12-11T15:40:44+00:00 23 oktober 2017|Nieuws|
YOUR WAY IN 085 065 61 28
Verzenden